Ο δήμος Πυλαίας - Χορτιάτη_

Στην Αυτοδιοίκηση για να υλοποιήσουμε οτιδήποτε πρέπει να δίνουμε αξία στη σωστή ενημέρωση του πολίτη. Έτσι, δίνουμε αξία στην πολιτική και δίνοντας αξία στην πολιτική, δίνουμε δυνατότητες στον άνθρωπο… που είναι βασικό ζητούμενό μας, έτσι η σχέση που έχουμε χτίσει με όλους τους συμπολίτες είναι ΣΧΕΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ.

Για ότι δεσμευτήκαμε την προηγουμένη φορά το υλοποιήσαμε, μέσα από τη θέση μου ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου πάλεψα να δώσουμε τέλος στα προβλήματα με πλημμύρες στην Πυλαία με τα έργα στον Σταγειρίτη και στο Χαλίλ Ντερέ. Ο κεντρικός αγωγός του δικτύου αποχέτευσης στοΑσβεστοχώρι που εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για να συνδεθεί με την ΕΥΑΘ είναι σχέδιο που κυνηγούσα εδώ και δύο θητείες.

Το ίδιο και το κλειστό του Φιλύρου, το Πάρκο Ειρήνης στο Χορτιάτη, το 3ο γυμνάσιο και λύκειο Πυλαίας, το δημοτικό σχολείο της Εξοχής, το 3ο Πανοράματος κ.ά . Όσα έρχονται απ’τα προηγούμενα χρόνια, αλλά τόσα σχεδιάζονται για τα επόμενα και πρέπει να τα εγγυηθούμε. Νέος χώρος κοιμητηρίων στις «Παράγκες», αποχετευτικό δίκτυο Χορτιάτη, 9θέσιο δημοτικό στο Φίλυρο, αποχέτευση στην Εξοχή, διάνοιξη Οδού Θεσσαλονίκης και πολλά ακόμα που θα βελτιώσουν τη ζωή μας. Πρέπει να βάλουμε πλάτη, να ενισχύσουμε τη δύναμη μας, να πρωτεύσουμε.

Η ομάδα που έχουμε φτιάξει με τον δήμαρχο είναι αφιερωμένη στο έργο της και βλέπουμε συνεχώς μπροστά, βάζουμε πάνω από όλα τον τόπο μας, τις γειτονιές μας.

- Θα συνεχίσουμε να φτιάχνουμε σημαντικά έργα - υποδομές που χρειάζεται η κοινωνία

- Θα συνεχίσουμε με πάθος να υπηρετούμε την καθημερινότητα των συνδημοτών μας

- Γιατί δεν είναι όλα πολιτική

- Πρώτα είναι οι άνθρωποι

- Για αυτό λέμε

#MAZIPANTOU