Γεράνης: «Ο Ηρακλής είναι ιδέα - Στην αυτοδιοίκηση μπήκα γιατί έβλεπα ότι κάπου υστερεί ο τόπος»

Γεράνης: «Ο Ηρακλής είναι ιδέα - Στην αυτοδιοίκηση μπήκα γιατί έβλεπα ότι κάπου υστερεί ο τόπος»
03.10.2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη,  Μιχάλης Γεράνης, μιλώντας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ηρακλής αλλά για τον προσωπικό αγώνα που θα καταβάλει ο ίδιος για το καλό της πόλης του, αν και εφόσον επανεκλεγεί.

«Υπάρχουν τόσα θέματα και προβλήματα για τον Ηρακλή. Δεν ακούγεται ο Ηρακλής, έτσι όπως πρέπει να ακούγεται. Το πρόβλημα είναι με την ΠΑΕ, ο γυμναστικός σύλλογος θα συνεχίζει να ζει αιωνίως. Ο Ηρακλής είναι ιδέα. Ο Κάσσανδρος, ο Άγιος Δημήτριος και μετά ο Ηρακλής!

Υπάρχει μεγάλη στεναχώρια, έχουμε μάθει όμως στα δύσκολα. Πάρα πολλές προσπάθειες στο παρελθόν δεν έχουν καρποφορήσει. Ας δούμε τα καλά σε αυτή τη φάση, όπως το μπάσκετ και το βόλεϊ. Βέβαια, δεν θα πρέπει να παραμελήσουμε την ατμομηχανή μας που είναι το ποδόσφαιρο» είπε αρχικά για τον Ηρακλή.

Έπειτα, μίλησε και για τον προσωπικό του προεκλογικό αγώνα: «Εμένα μου δίνεται η δυνατότητα να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μου και να τους ζητήσω να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Έχουμε τη διάθεση και υπάρχει άξια ομάδα με μπροστάρη τον Ιγνάτιο Καιτετζίδη. Είμαστε οι εχθροί του καλού γιατί θέλουμε το καλύτερο. Προσκαλούμε τον κόσμο να ψηφίσει και να ξαναγεμίσουν τις κάλπες. 

Στην αυτοδιοίκηση μπήκα γιατί έβλεπα ότι κάπου υστερεί ο τόπος. Κάποια στιγμή πρέπει να βγεις μπροστά όταν στερεύει από ιδέες. Εμείς έχουμε ιδέες και θέλουμε να πρωτοπορήσουμε για το όφελος του τόπου μας».Δείτε ακόμη_